Pension Eliška Pension Školka Olymp Třebíč Dynamo Léskové CPHK
skolka-logo skolka-obrazek
 
 

Pension Eliška Třebíč

 

            * * *          

Máme otevřeno  přes svátky vánoční.

    V letošním roce lze u nás poprvé  strávit  silvestrovký pobyt.

 

Penzion EliškaUbytování Třebíč    Ubytování v Třebíči
Pension Eliška je zařízení hotelového typu, poskytující ubytovací služby s důrazem na klid, čistotu a osobní domácí pohodlí klientů.
Ubytování poskytujeme v jedno a dvoulůžkových pokojích s kompletním sociálním zázemím, televizí a minibarem. Hosté mají možnost snídaní v jídelně, která po zbytek dne slouží jako klubovna nebo školící místnost. Po celý den je možnost drobného občerstvení. K zajištění obědů a večeří využíváme pěknou restauraci AMÁDEUS nebo pizzérii Harlekýn, obě vzdálené 100 m. Hostům je celoročně k dispozici zahrada s terasou a pěkné posezení u krbu, s možností douzování a grilování/na objednání/. Nabídka nealkoholockýc i alkoholických nápojů je samozřejmostí. Parkování je mimo jiné možné v našem vyhrazeném stání před pensionem.
Možnost připojení k internetu v celém pensionu formou WIFI.
Možnost ubytování formou dlouhodobých pronájmů pro firmy i soukromé osoby.
  

Kultura a společenské vyžití: památky UNESCO, sauny, kuželky, restaurace, kluby, diskotéky, koupaliště, cyklotrasy v dosahu pensionu.
Olymp Třebíč s.r.o. - tel.+420 568 844 666 - olymp@olymptrebic.cz - ©2006 - BDE 1.0.1 by Bery, deSIgn: Mirra&SaintCieplak